Бiр отбасы тағдыры... История одной семьи... Пост на двух языках


Бiр отбасы тағдыры... История одной семьи... Пост на двух языках


Отбасы - бұл сенiм мен махаббаттың, силастық пен ата-аналық мейiрiмнiң отаны. Отбасы - бұл базарлы үйдiң бақыты. Ұйып отқан отбасын адам ештеңеге қимайды екен. Бiрақ зұлымдықтың, арам пиғылдың көптеген отбасыны "орып" өтетiнi бар. 

 Pandaland Image

Жүрегiм сондай қиналып тұр сен үшiн, жаным. 

Бұл күндерi бiр отбасы ойран болуда. Бұрын ол үшiн өмiр ғажап дүние болатын, қазiр мұң басқан бiр қара түнек.

Ол телефон соғады, куйеуi қуанып, әтiрiн сеуiп сонымен бiрге кетедi. Осылай әйелiнiң көзiне шөп салып жүргенiне бiр жылдың қасы болыпты. "Ал жары ештеңенi сезбеген бе?" - деген сұрағыңызға жауап: әйел адам әрқашан сезедi, бiрақ жүрегiндегi күмәндi басып келедi. Оның бүгiнгi қайғысын мен сөзбен жеткiзiп бере алмасамда, оның қаншалықты қиналып жүргенiн бiлемiн. Бiрақ ендi ол мықты болады. Ол балалары үшiн мықты болуға тиiс.

Ал бұл постты жазуымның себебi, дуаның күшiмен бiр отбасын ойран еткен бiреудi сiздерде бiлiп жүрсiн деген ой. Әрине, маған олай жасап бiреудiң өмiрiне араласпа дерсiздер, бiрақ екi кiшкентай сәбидiң көз жасын көрген сон, мен осылай етемiн деп шештiм. 

Ол қара бет қыздың аты-жөнi Айнұр Кенбаева, Алматы қаласында тұрады, КИА РИО көлiгiн мiнiп жүредi, түсi сұр, номерi 295. Көлiктiң артқы айнасында клубтың жапсырмасы бар (наклейка).

Нелiктен бiзде осындай жағдайлар көбеюде? Махаббат деген сезiмнiң өткiншi екенiн қыздарымыз неге түсiнбейдi? Бұл дүниеде неше түрлi ғажап сезiмдер бар, мысалы, ата-аналық бақыт, мейiрiмдi қарым-қатынас. 

Құрметтi қыз-келiншектер өз отбасыңызға үнемi ұқыпты қараңыздар. Бiреудiң сiзге жамандық жасауынан абай болыңыздар! Отбасыларыңызға тыныштық, береке тiлеймiн!

Семья - это очаг веры и любви, взаимоуважения, взаимопонимания и родительской любви к своим детям. Семья - это очаг счастья от шума детей. Я никогда не подумала бы, что такое несчастье коснется этой семьи.

Pandaland Image

Раньше, когда я слышала о "токалках" не понимала ту глубокую боль, которую чувствуют женщины, оставшиеся без мужей. Насколько эта рана глубока, что не сможет зажить годами. Дорогая, душа моя, будь сильной и крепкой. Ты знаешь, как сильно у меня болит душа за всю эту ситуацию. Я теперь точно знаю, что нельзя приравнивать к числу людей падших женщин, пытающихся построить свое счастье на слезах детей, оставшихся без отца, на несчастье жены.

Она изменилась. Она стала другой. Сейчас этот мир не такой радужный, каким он ей казался раньше.

"Она" звонит, он счастливый "улетает" из дома. Вот так он уже почти год изменяет ей. "А жена не догадывалась?" спросите вы, ответ прост: конечно же, она догадывалась, как и любая женщина, у которой муж ходит "налево". Боль в ее сердце, обиду, разочарование никакими словами не описать, не передать. Она много плакала, не спала, не ела днями и ночами. Но все это в прошлом. Теперь она будет сильной. Она будет сильной ради своих детей.

Я не знаю, что ждет эту семью, но обещаю поделиться с вами. Мы никогда не знаем, что нам уготовила судьба. Никогда нельзя быть 100% уверенным в себе или в своей половинке, ибо человек меняется, меняется до неузнаваемости.

А цель поста - это раскрыть имя той, которая увела отца и мужа с помощью приворота. А решилась я раскрыть ее имя потому, что вижу слезы маленьких двух деток, оставшихся без отцовской любви. Ее зовут Айнур Кенбаева, живет в Алматы, ездит на авто КИА РИО асфальтного цвета, гос.номером 295. На заднем стекле есть наклейка.

Почему вокруг стало так много таких случаев? Почему молодые девушки, у которых вся жизнь впереди, идут на такую жестокость, ведь любовь не вечна?

Милые женщины, берегите своих мужей и семью от завистливых глаз. Пусть в этом мире семьи не рушатся, а свободные люди находят друг друга.


Теги:

РАЗВОД   БIР ОТБАСЫ ТАҒДЫРЫ   ПРИВОРОТ  



Bukvus

Поделиться:


Популярные блоги




Гульжан Реймбай
Гульжан Реймбай

Всего постов — 87

Арсен Жунус

4 года 10 месяцев

Аслан Жунус

1 год 8 месяцев




3 473
+0